SE GB
Meny

Drömmen om en egen whisky

Den som väntar på något gott....

Gammelstilla Whisky tillverkas av kvalitativa råvaror, kunskap och passion. Vi söker efter whiskyns unika karaktär i hjärtat av Gästriklands järnrike. I den lilla orten Gammelstilla, tätt omslutna av lummiga skogar med den spegelblanka sjön som förgrund, provar vi kontinuerligt flertalet recept. När vi finner det vi söker, lagrar vi whiskyn i minst tre år. Den tid whiskyn behöver är väntan värd. 

Våra officiella tappningar hittills:


Isak Mackey våren 2017. 800 flaskor. Har lagrats på exbourbonfat tappats över till ny svensk ek och därefter tappats tillbaka på originalfaten.

Doftmässigt kan referenser till ek, choklad, skog och lite kryddnejlika göras medan smakerna även har toner av kangten på en gräddad kladdkaka som avslutas med bitterheten en riktigt mörk choklad har.


Jern vintern 2017. 600 flaskor. Har lagrats på bourbonfat och sherry olorosofat.

Doften ger toner av sherry,fat, kryddor, choklad, sötma och en viss ungdomlighet. Smaken avslutas med sötma, choklad, kryddor och lite beska.


Slaggsten 2018. 630 flaskor. Har lagrats på bourbonfat, sherry olorosofat och fat av fransk ek.

Frisk och syrlig i både doft och smak. I eftersmaken finns toner av sherry, torkade frukter och kola, med en touch av kryddor från den franska eken.